You are here: Продажба Кат 1

Први кат основа

Е-пошта Печати PDF
AC_logo-SMALL
osnova_na_prv_kat-testИнформации:

За детален преглед на становите Ве молиме одберете го саканиот влез каде ке ги најдете скиците и карактеристиките за секој стан поединечно.
Објект: Станбена зграда
Aдреса:
Бул. Партизански Одреди 171
Ѓорче Петров 4 – Влае
1000 Скопје
Имотен лист: 100008
ПРВИ КАТ

ВЛЕЗ 1 ВЛЕЗ 2 ВЛЕЗ 3 ВЛЕЗ 4 ВЛЕЗ 5