You are here: Shitjet Kat Papafingo

Baza e papafingos

E-mail Print PDF
AC_logo-SMALL
atticInformacion:
Për detaje shikoni apartamente të zgjidhni vetëm hyrjen e dëshiruar dhe do të shihni të gjitha skicat dhe karakteristikat e apartamenteve.
Object: Ndërtese banimi
Adresa:
Bul. Partizanski Odredi 171
Gorce Petrov 4 – Vlae
1000 Shkupi
Dokument pronesie: 100008
BAZA E PAPAFINGOS
SHKALLA 1 SHKALLA 2 SHKALLA 3 SHKALLA 4 SHKALLA 5