You are here: Rreth Nesh

Rreth Nesh

E-mail Print PDF

American Construction eshte e pranishme ne Maqedoni qe nga dhjetori i vitit 2007,e regjistruar si kompani rezidente ,por me kapital te huaj.

Permes progresit te saj te vazhdueshem dhe dinamik,duke kaluar ne te gjitha fazat e zhvillimit,ajo eshte bere nje kompani ndertimi e rendesishme ne Maqedoni dhe me gjere.

Misioni dhe vizioni yne eshte eshte ta transformojme  AC ne nje pike qendrimi ,qe ofron zgjidhje globale per stilin e jetes,duke perfshire,shtepi,pune,kohe te lire dhe me shume,duke u bere  sinonim i “Cilesise Europiane te jetes ”

Per t’u bere nje kompani me vlera ne kemi adoptuar nje strategji te segmentimit te biznesit,duke krijuar grupe te ndryshme biznesi qe funksionojne si motorre te zhvillimeve te larmishme ne rritje.Keto motorre do te konvergojne ne nje njesi te vetme e njohur si “American Construction”

Gjate periudhes me sfiduese per bizneset ne nivel global ne u perqendruam ne perfundimin ne kohe te projekteve ekzistuese,nepermjet optimizimit te burimeve me efikase dhe qellimi yne si gjithmone eshte realizuar.