You are here: Shitjet Dyqane

Dyqane

E-mail Print PDF
AC_logo-SMALL
stores

Informacion:
Për vështrim i detajuar në apartamente të zgjidhni vetëm skicën e tërhequr dhe ju do të shihni të gjitha dyqanet.

Fushat të ngjyrosura me ngjyrë të kuqe janë shitur tashmë !

Object: Ndërtese banimi
Adresa:
Bul. Partizanski Odredi 171
Gorce Petrov 4 – Vlae
1000 Shkupi
Dokument pronesie: 100008
DYQANE
Përmbledhje (hapësirë lokale)
Local 1 45m2
Local 6 22m2
Local 11 67m2
Local 2 130m2 Local 7 41m2 Local 12 45m2
Local 3
126m2 Local 8 40m2 Local 13 85m2
Local 4
45m2 Local 9 41m2 Local 14 108m2
Local 5
129m2 Local 10 103m2 Local 15 54m2
Local 16 113m2